IPHONE 4

Ja, i paketet som jag hämtade ut låg min alldelles egna Iphone 4 som vi har beställt! Yeey! :D Den är supersnygg och superrolig, har lekt med den hela förmiddagen haha! :D
wiiieee!

PAKET

Godmorgon! Ösregn idag igen! Varför är jag inte förvånad..? Jaja finns inget man kan göra åt trist väder. Men nåt som inte är så trist är att mitt paket som jag har beställt har kommit!! Man nåste hämta ut det på Tobak så jag ska alldelles strax åka!
Vad det är får ni se sen! ;)

JAAAG VAAAANNNN!!!!

Ja rubriken säger allt, spelade en golftävling idag och VANN, WEEHOOO!! Så otroooligt glad just nu! :D
Jag spelade en tävling för några veckor sen och kvalade in till denna som är en nivå högre och nu kvalade jag in till nästa nivå. Och det är riks och det är över hela sverige, så då kommer det tjejer från hela sverige upp till 21år och tävlar! Fattar ni vad stort!!? :D
Och när jag kommer in så är jag på delad första plats med en annan tjej så vi får spela särspel! Alltså att vi två spelar ett hål och den som får bäst resultat på det hålet vinner, och då vann jag!! :D
Jag vann en fiin pokal, en rosa piké från Lyle&Scott, 500kr i presentkort, två paket bollar!
JIIIPPPIIEEE!! :D

SPRUNGIT

Godmorgon! Nu har jag precis kommit hem från en joggingtur med Rebecka! Visst är vi hurtiga som går upp tidigt på lovet och springer?! Även fast vi inte har bäst kondis och orkar springa så jättelänge... haha men vi jogga och powerwalka en liten bit iallafall! ;)

Senare idag ska jag spela golf, jag har nämligen tävling på den banan imorgon så då är det bra att ha spelat den en gång innnan för att veta hur den ser ut!

sitter på pappas dator för min är hemma hos mamma så ni får en gammal bild på Sara i Portugal som jag redan har lagt upp en gång!

UTSIKT

Hemma hos mamma har vi utsikt över vattnet och jag tröttnar aldrig på den! Det är alltid olika solnedgångar med olika färger, och det är alltid lika vackert!
såhär ser det ut på dagen:

visst är det fint?

DRIP DROP

Vad hände med vädret egentligen?! Det har ju varit hur varmt och soligt som helst ett tag och så nu när sommarlovet börjar så ösregnar det varje dag! Nej usch det gillas inte!

SEGDAG

Hej! det blev visst ingen bloggning igår! Ibland går dagarna så fort så att man inte hinner med att blogga!
Men idag har jag bara legat hemma och laddat ner massa musik haha! En riktig segdag helt enkelt! Men man nåste ha sånna dagar ibland på lovet!
random bild
Nej men nu måste jag nog göra nåt vettigt, typ ut och springa eller nåt sånt!

MACKEN

Nu är vi hemma hos mig och Rebecka ska sova här! Vi tog tidigare en liten promenad ner till macken för att köpa lite godsaker! Snart ska vi kolla på film och ha myskväll! Loveu bästis!
Liten bildbomb:







NYA SOLGLASÖGON

Hej! Idag sov jag hos Rebecka och sen mötte vi upp Elvira och Elin så åkte vi in till stan en snabbis! Jag fick med mig ett par solglasögon från H&M!
visst är de coola!? Älskar dem!

SKOLAVSLUTNING!

Skolavslutning idag, säger bara WEEHOOOO!! SOMMARLOV!
såhär ser jag ut idag:

VET NI VAD JAG HAR GJORT IDAG...

...jo jag har ridit!! Är inte det hur stort som helst?! Har liksom aldrig ridit själv förrut(bara när nån håller i hästen medans jag sitter uppepå). Men idag red jag helt själv! :O
Det var såhär att Sara skulle rida nån kompis häst och då fick jag följa med så lärde hon mig hur man gjorde! Det var askul! Haha! :D Jag är fett stolt över mig själv, jag som alltid har varit så rädd för hästar!
visst ser det bra ut?! ;)

SISTA DAGEN

Godmorgon! Nu sticker jag iväg till den absolut sista skoldagen på vääldigt länge, sen är det skolavslutning och efter det SOMMARLOV!! wehoo!

bild från daphnas blogg!

ANDRA DAGEN AVKLARAD

Hej! Nu ligger jag i soffan och kollar på Pretty little liars. För er som inte har kollat förut så tycker jag verkligen ni ska göra det, det äger!
Andra dagen på praon var ännu roligare än första för det var lite mer folk som kom och då hade jag mer att göra. Rebecka och henns pappa kom också och åt lunch när jag praode där! :D
en liten somrig bild passar aldrig fel!

STÄDAT RUMMET

Nu har jag varit väldigt duktig och städat hela mitt rum! För det såg verkligen ut som ett bombnedslag innan..

Visste blev det fint?!

FÖRKLARING

Svar: Haha nej det gjorde jag verkligen inte skulle bara skoja med er lite! ;) Jag tog faktiskt cykeln så det var inte alls lika glamoröst... Men limon stod utanför vårat hus för några kvällar sen och skulle hämta upp några som skulle på fest och bor i samma hus som jag!

HEMMA FRÅN PRAOEN

Hej! Nu har jag kommit hem från praoen på golfresturangen. Det var riktigt roligt faktiskt! Jag fick servera, duka av, koka kaffe, fylla på sallad och vatten och lite annat. Tur att det är en dag imorgon också för det var mycket roligare än jag trodde det skulle vara! :D

såhär ser resturangen ut, fast det är en uteservering också som inte syns på bilden:

PRAO

Nu sticker jag till praoen på golfklubben, ska bli riktigt roligt! :D
Min chaufför är här för att hämta upp mig:
vi hörs senare när jag kommer hem!♥

SJUKLING

Idag har jag varit hemma från skolan och varit sjuk. Usch jag hatar verkligen att vara sjuk särsklit på sommaren nu när det är så fint väder..
Men imorgon är det prao så jag hoppas jag blir tillräckligt frisk för att orka gå på den! Ska praoa på resturangen på golfklubben, weehoo! :D
i'm lovin' it!

I'M BACK!

Heej, som ni kanske har märkt har det stått tomt här i typ en månad! hehe woops! Men anledningen är nog att jag går i skolan och har inte riktigt haft tid och ork till att blogga. Men nu är det snart sommarlov(på fredag) så nu känner jag att jag har mer tid och ork på sommarlovet till att blogga!
Kan dock inte lova nånting men jag är ganska säker på att jag kommer blogga ett litet tag iallfall! ;)

smile!

RSS 2.0