PORTUGAL!

Nu sitter jag förhoppningsvis på planet påväg till Portugal för att spela golf och ha det skönt i en vecka! Jag tar med mig datorn men jag vet inte som det finns nåt internet, så det kanske kommer upp nåt inlägg annars så hörs vi om en vecka!
Ha det så bra!♥

TENNIS

Hej! Har precis kommit hem från skolan och nu sitter jag här och äter. Jag har typ jättestressigt för jag ska på den där Tennisen som jag skrev om igår. Och pappa kanske inte hinner hem och skjutsa mig och då måste jag ta bussen som går om typ 25 min! Och jag är verkligen inte klar, har inte ätit eller nånting!!
månen från köksfönstret

BUSY WEEK

(listan är gjord av Kandy.se)

Angående tennis-provspelet så är det såhär att jag tränar på en tennisklubb lite längre bort medans jag står i kö till en tennisklubb som ligger mycket närmare där jag bor. Och nu har den klubben sagt att jag kan komma dit imorgon och spela i en grupp så ska de typ se hur bra jag är för att se om de har nån passande grupp!

SARA

Heej! Dagen har spenderats med Sara! Vi har kollat på typ 3 avvsnitt av The Vampire Diaries, gjort JibJab videor, tagit massor av konstiga webcam-bilder och annat skoj!
I brist på bilder så lägger jag upp denna som jag tror Rebecka har tagit med min kamera när vi sov över i helgen!

NY DESIGN!

Som ni kanske ser så har jag precis bytt design! Själv blev jag rätt så nöjd faktiskt! :D

Om det är nånting som ser konstigt ut så säg till!

Såå vad tycker ni?

OM EXAKT EN VECKA...

..åker jag till Portugal! Som ni flesta vet så ska jag dit på golfresa med golfklubben, och nu är det bara en vecka kvar! TAGGA!

snart sitter jag där!


MELODIFESTIVALEN

Hej! Just nu sitter jag och mamma framför TVn och kollar på melodifestivalen. PINSAMT DÅLIGT om jag får säga vad jag tycker! Usch vad har hänt med Sverige, finns det ingen som kan sjunga längre?!
Som den här låten OMG, jag och mamma höll på och garva sönder när vi såg den! Haha så pinsam så jag nästan dog!
Haha, men den fastnar faktiskt lite på hjärnan!
Vad tycker ni om årets melodifestival?

KISSEKATT

Heej! Efter att Daphna o Isabella hade gått så åkte jag o Rebecka hem till henne så sov jag över där,mys!

Idag har vi fotat lite i det fina vädret:
Sen gick vi hem till mig för Rebecka har inget internet! Då såg vi en jättesöt katt i rondellen!!
btw så håller jag på med en ny bloggdesign, så håll utkik!

WEBCAM

z
Hej hej! Nu så sitter jag här hemma med Isabella, Rebecka och Daphna. Vi har för en stund sen ätit mellis och nu sitter vi mosade i min säng och tar webcam bilder. Ikväll ska jag sova hos Rebecka, så vi hörs där. Puss och kram!

ID-KORT

Jag tänkte visa er mitt ID-kort som vi hämtade ut igår!:
Blev faktiskt ganska nöjd med fotot! ;)

NYA JEANS

Hej! Nu har Rebecka precis gått hem, vi var inne i stan en snabbis och jag köpte ett par jeans:
Ginatricot 200:-

NYA ÖRHÄNGEN

Hej! Andra dagen i skolan avklarad. Den var väääldigt seg ska jag säga er, usch! Men en sak som är härligt är att nu märker man att våren är på väg! ÄNTLIGEN! Hoppas verkligen det inte kommer mer snö nu, vet inte om jag kommer att klara av det!

Förresten, jag har helt glömt bort att visa er att jag köpte nya örhängen igår när jag o Rebecka var i stan en liten snabbis!

UTSLAG

Heej! Har precis kommit hem från doktorn! Japp det var nämligen såhär att jag var med Rebecka en liten stund efter skolan när hon märker att jag har röda utslag i hela ansiktet! :O
Så jag åkte hem och mötte mamma och nu har vi varit hos doktorn. Hon visste inte riktigt vad det var, hon sa att det kunde vara nässelutslag(?), det kunde vara en allergisk shock. Men nu mår jag bättre iallfall, även fast jag känner mig lite konstig.
gillar inte att lägga upp för många webcam bilder men ni får leva med det nu när jag är sjuuk hehe!

SEGDAG

Heej! Idag har varit en sån där dag när jag inte har gjort nånting överhuvudtaget! Legat i soffan, kollat Vampire Diaries och tagit knäppa webcam bilder på mig själv som ni ser här nedanför!
hahaha såhär går det när man sitter instängd en hel dag!
Imorgon ska jag iallfall på tennisläger! Det är ett dagläger lördag o söndag mellan 10 och 16. Så det ska iallfall bli skojjigt! :D

SHOPPING

Helloo! Nu har jag kommit hem för en stund sen. Det gick bra hos tandläkaren, jag hade inga hål eller nåt! :D Sen gick jag och mamma o kollade i lite affärer. Efter det åt vi middag på resturang. Detta köpte jag:

två koftor från H&M

parfym från Escada

TANDLÄKAREN

Heej! Jag har lite bråttom just nu, ska åka in till tandläkaren snart!
usel bild, jagvet men jag har bråttom så ni får nöja er med den! Hörs sen♥

MIN FRUKOST

Nu ska jag springa ner till bussen och åka iväg till farmor! Puss ♥

SOL

Godmorgon! Idag är jag på väldigt bra humör, hade det jättekul igår och idag skiner solen! Kan det bli bättre?
Idag ska jag iallfall hem till min farmor och ha det lite mysigt! Hon har inget internet men jag kanske hinner göra ett till inlägg innan jag går.

SNYGG KAMERAVÄSKAN

Ni vet ju att kameraväskor inte brukar vara så jättesnygga, eller det tycker iallfall inte jag. Nu har jag hittat världens snyggaste som jag verkligen inte skulle tacka nej till!
Den kommer härifrån och kostar ungefär 1700kr. Om den inte varit så dyr så skulle jag slagit till direkt! Hehe men jag kanske kommer köpa den såsmåningom... ;)

LOVE

Lekte lite i photoshop, resultatet:

BÄSTIS

Lite bilder från idag:
Älskar dig bästis!♥

ROSES

med rebecka

Helloooo! Nu sitter jag här hemma med Rebecka brevid mig, vi har datanördat och tagit en liten promenad till tempo och köpt godis!
RSS 2.0