DAGEN

Hej! Idag har jag varit i skolan(såklart) och sen när jag kom hem satte jag mig på balkongen och dunkade lite musik och hade det väldigt skönt tills solen gick i moln och då blev det lite kallt så nu sitter jag här inne och bloggar!

Ikväll ska jag på golfträning och sen ska jag packa lite för imorron åker jag till Åtvidaberg på tjejgolfläger med klubben! Vi ska vara där över helgen, jag är jättetaggad! :D
fina rosor som vi har hemma hos mamma

ÄNTLIGEN ETT INLÄGG!

Heej! Jag kan ju börja med att ursäkta för den urusla uppdateringen, men jag har haft rätt mycket att göra så har helt enkelt inte haft tid! Jaja här är iallfall ett inlägg!

Under tiden det har varit tyst här så har jag hunnit med rätt mycket, sovit över med Rebecka, varit med kompisar, bakat massvis med scones med Rebecka till när vi hade lite gäster hemma, spelat min första golftävling för i år och lite annat skoj!
bild från när vi hade gäster hemma! Me and bestis! ♥

LITE BILDER FRÅN SKÅNE

Hej här kommer lite bilder från Skåne där jag var på Påsklovet, jag hade dock aldrig med mig kameran ut på banan.. :/
söta Sara i Bussen påväg dit

↑ mina skooor

↑ nån känd sjö som jag inte kommer ihåg namnet på

↑ Skåååååne

Jag och Sara delade rum och Saras sida var jättestädad och allt låg i prydliga högar, medans min sida var jättestökig! haha

↑ Saras sida (fick inte med hela rummet)

↑ Min sida

↑ den legenndariska pruttkudden! hahaha roligaste på hela resan!

VALBORG

Jag hade en jättemysig valborg igår! Kortfattat så var jag med Rebecka, Hedda, Elvira, Axel, Anton, Elin, Sara, Emma, Niki, Emma, Linn och Lili hemma hos Linn och grilla. Väldigt mys! Men innan dess hade vi även varit på bosön och på broberget där vi träffa Lisa-Mari och Isabella.

Haha kände att det här inlägget bara blev att jag rabbla upp massa namn men jag orkar inte skriva ordagrant vad vi gjorde hela kvällen! ;)
Har tyvär inga egna bilder så ni får gå in på Linns blogg om ni vill se! Ni får istället en solnedgång från vår balkong!
RSS 2.0